NewsWelke oorbellen passen bij jou?

Hoe weet je welke oorbellen jou staan? De perfecte oorbellen vinden die bij jou passen is altijd een uitdaging. Er zijn een aantal zaken waar je best rekening mee houdt bij het kopen van oorbellen. 

Continue reading


Welke oorbellen passen bij jouw gezicht?

We krijgen wel eens de vraag van onze klanten over welke oorbellen nu best bij hun gezicht passen. Bij elke gezichtsvorm kan je wel de gepaste oorbellen vinden. Of je nu een rond, lang, vierkant, hartvormig, enz. gezicht hebt, bij elk type gezicht past wel een mooi paartje oorbellen. Hieronder vind je alvast onze styling tips die passen bij jouw gezicht. Over het algemeen kan je ervan uitgaan dat je best oorbellen vermijdt die dezelfde vorm hebben dan je gezicht. Maar, welke oorbellen passen dan wel bij jouw gezicht? Ontdek het snel hieronder.

Continue reading


Welke oorbellen passen het best bij kort of opgestoken haar?

Bij kort of opgestoken haar ga je best voor ronde of ovale oorbellen, iets kortere oorbellen, oorknopjes of oorbellen met parels. Maar, veel hangt ook af van het type kapsel dat je hebt. Bij een eerder klassiek kapsel wordt vaak geopteerd voor oorknopjes, of oorbellen met (zoetwater)parels. Heb je een meer gedurfd, modern kapsel, dan kan je ook in je keuze oorbellen iets gewaagder gaan.

Continue reading


Wat zijn handgemaakte statement oorbellen?

Handgemaakte statement oorbellen, zijn oorbellen die, zoals de naam het al aangeeft, met de hand worden gemaakt. Dat betekent ook dat ze niet in bulk worden gemaakt, dat ze niet op grote schaal worden geproduceerd in één of andere (buitenlandse) fabriek en dat ze niet worden ingekocht om daarna eenvoudig door te verkopen. Dat betekent echter wel, dat er een heel creatief proces en maanden werk aan voorafgaan en dat ze hier in België met de hand worden gemaakt in het atelier van Petit Bonbon. Ik neem jullie daarom graag mee in het hele proces van hoe handgemaakte oorbellen van Petit Bonbon tot stand komen.

Continue reading


Lichte handgemaakte statement oorbellen van Petit Bonbon

Wist je dat meer dan 75% van alle vrouwen ooit last krijgen van ontstoken oorlellen? Eén van de meest voorkomende oorzaken hiervan zijn oorbellen die vaak te zwaar wegen. We krijgen dan ook heel vaak de vraag of de oorbellen die we aanbieden licht zijn en niet te veel wegen.

Continue reading