België & Nederland

VERZENDMETHODE PRIJS LEVERTERMIJN
Gratis ophalen in Dendermonde (na afspraak) gratis na afspraak via e-mail of whatsapp
Standaard verzending (zonder tracking) €3,95 2-5 werkdagen na ontvangst van betaling
Verzending met tracking €6,95 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling
Gratis verzending vanaf €90 gratis 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling

 

Standaard verzending betekent dat we je pakje met de gewone post versturen en dat er dus geen tracking code voorzien wordt. Gemiddeld duurt het dan 2-5 werkdagen voor je je pakje ontvangt, maar het kan ook een stuk langer duren. Kiezen voor standaard verzending (zonder tracking) is op eigen risico. Loopt er iets mis (raakt je pakje zoek of wordt het niet geleverd), dan kunnen wij niet ingrijpen wanneer je gekozen hebt voor standaard verzending, omdat het pakje niet getraceerd kan worden. Petit Bonbon is niet verantwoordelijk voor het zoek raken of niet leveren van pakjes met standaard verzending.

Kies je voor verzending met tracking, dan versturen we je pakje via PostNL of Bpost en kan je het online volgen via de tracking code die we jou bezorgen. Het duurt dan gemiddeld 2 werkdagen voor je je pakje in huis hebt. We raden je aan om te kiezen voor verzending met tracking: zo is je pakje verzekerd, en wanneer er iets misloopt, zorgen wij altijd voor een oplossing! 

Europa

  • International shipping (with tracking code): € 19,95 (5-14 working days)
  • Free shipping as from €150

Wereldwijd

  • International shipping (with tracking code): € 29,95 (5-14 working days)
  • Free shipping as from €275

Pre-order

Pre-order items worden verstuurd van zodra ze in voorraad zijn. Een indicatieve levertermijn wordt altijd vermeld op de product pagina. Bestelde je meerdere (non-pre-order) items samen met je pre-order, dan wordt het order in zijn geheel verstuurd van zodra het pre-order item in voorraad is. Zou je toch graag een deel van je order eerder ontvangen, stuur dan een e-mail met vermelding van je ordernummer om een tussentijdse verzending te regelen (extra verzendkosten kunnen van toepassing zijn).