Shipping


Door de eindejaarsdrukte in combinatie met de corona-maatregelen kan je pakje langer onderweg zijn. Kies voor verzending met tracking, zodat je je pakje ten allen tijde kan opvolgen.

België & Nederland

VERZENDMETHODE PRIJS LEVERTERMIJN
Gratis ophalen in Dendermonde (na afspraak) gratis na afspraak via e-mail of whatsapp
Standaard verzending (zonder tracking) €3,95 2-5 werkdagen na ontvangst van betaling
Verzending met tracking €6,95 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling
Gratis verzending vanaf €90 gratis 1-3 werkdagen na ontvangst van betaling

Standaard verzending betekent dat we je pakje met de gewone post versturen en dat er dus geen tracking code voorzien wordt. Gemiddeld duurt het dan 2-5 werkdagen voor je je pakje ontvangt, maar het kan ook een stuk langer duren. Kiezen voor standaard verzending (zonder tracking) is op eigen risico. Loopt er iets mis (raakt je pakje zoek of wordt het niet geleverd), dan kunnen wij niet ingrijpen wanneer je gekozen hebt voor standaard verzending, omdat het pakje niet getraceerd kan worden. Petit Bonbon is niet verantwoordelijk voor het zoek raken of niet leveren van pakjes met standaard verzending.

Kies je voor verzending met tracking, dan versturen we je pakje via PostNL of Bpost en kan je het online volgen via de tracking code die we jou bezorgen. Het duurt dan gemiddeld 2 werkdagen voor je je pakje in huis hebt. We raden je aan om te kiezen voor verzending met tracking: zo is je pakje verzekerd, en wanneer er iets misloopt, zorgen wij altijd voor een oplossing! 

Europa

  • International shipping (with tracking code): € 19,95 (5-14 working days)
  • Free shipping as from €150

Wereldwijd

  • International shipping (with tracking code): € 29,95 (5-14 working days)
  • Free shipping as from €275