Bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? Dan heb je het recht om je pakketje binnen 14 dagen eenvoudig te retourneren.

Start retour

Retourneren

  1. Meld je retour aan via het retourportaal en je ontvangt een retourlabel
  2. Stuur het product terug in de originele (goed afgesloten) verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld 12PB-3456)
  3. Je ontvangt van ons de betaalde bedragen zo snel mogelijk terug op de rekening waarmee je je order betaalde. De oorspronkelijke verzendkosten en kosten voor het retourneren van je order (€5,95) zullen worden afgehouden van je terugbetaling.

Uiteindelijke bestelbedrag

Als je in je oorspronkelijke bestelling gratis verzending had, omdat je bestelling minstens €90 bedroeg, en door het retourneren van een paar oorbellen je uiteindelijke bestelbedrag minder is dan het bedrag voor gratis verzending, zullen naast de retourkosten, ook de oorspronkelijke verzendingskosten (€6,95) voor jouw rekening zijn. Van de terugbetaling worden dan de oorspronkelijke verzendingskosten en de retour kosten afgehouden.

Uitzonderingen

Je zal begrijpen dat we helaas niet alle goederen - omwille van hun aard of door beschadiging - kunnen terugnemen:

  • Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen
  • Goederen die gepersonaliseerd werden of speciaal op maat gemaakt werden kunnen niet teruggestuurd worden.
  • Goederen die door hun aard niet terugbezorgd kunnen worden

Voor artikelen uit de sale of outlet kunnen we enkel een tegoedbon bezorgen of ruilen voor een ander item.

Pakje komt retour bij ons

Wanneer je pakje retour komt bij ons, omdat je je adres niet volledig opgaf, dan zijn de kosten (€7,5) voor deze retour voor jou. Zorg er voor dat je het verzendadres correct én volledig invoert.