Gratis verzending vanaf 90 EUR

Retour


Bent u niet helemaal tevreden met uw aankoop? Dan heb je het recht om je pakketje binnen de 14 dagen eenvoudig te retourneren via een PostNL-locatie in je buurt. De kosten (€5,95) hiervoor zullen worden afgehouden van je terugbetaling.

Als je in je oorspronkelijke bestelling gratis verzending had, omdat je bestelling minstens €90 bedroeg, en door het retourneren van een paar oorbellen je uiteindelijke bestelbedrag minder is dan het bedrag voor gratis verzending, zullen naast de retourkosten, ook de oorspronkelijke verzendingskosten (€6,95) voor jouw rekening zijn. Van de terugbetaling worden dan de oorspronkelijke verzendingskosten en de retour kosten afgehouden.

Hoe retourneren?

 1. Meld je retour aan via mail.petit.bonbon@gmail.com  met vermelding van je naam, ordernummer (voorbeeld #12345), de reden voor retour en de rekening waarop je de terugbetaling wenst te ontvangen.
 2. Vervolgens ontvang je van ons een PostNL retourlabel per e-mail. Print het label, plak het op de doos en sluit de doos goed af met plakband.
 3. Stuur het product terug in de originele verpakking met vermelding van je naam en ordernummer (voorbeeld #12345) in een PostNL-locatie naar keuze.
 4. Je ontvangt van ons de betaalde bedragen zo snel mogelijk terug op het door jou doorgegeven rekeningnummer.

Om te weten waar je zo'n PostNL-locatie vindt in jouw buurt, klik je op de link hieronder:

 • België:
  PostNL-locaties België
 • Nederland:
  PostNL-locaties Nederland
 •  

  Uitzonderingen

  Je zal begrijpen dat we helaas niet alle goederen - omwille van hun aard of door beschadiging - kunnen terugnemen:

  • Gedragen, bevuilde, berookte, gewassen, beschadigde of herstelde goederen
  • Goederen die gepersonaliseerd werden of speciaal op maat gemaakt werden kunnen niet teruggestuurd worden.
  • Goederen die door hun aard niet terugbezorgd kunnen worden

  Voor artikelen uit de sale of outlet kunnen we enkel een tegoedbon bezorgen of ruilen voor een ander item.

   

  Pakje komt retour bij ons

  Wanneer je pakje retour komt bij ons, omdat je je adres niet volledig opgaf, dan zijn de kosten (€7,5) voor deze retour voor jou. Zorg er voor dat je het verzendadres correct én volledig invoert.