Hallo!


Anneleen De Schutter - juweelontwerpster
Al sinds ze een klein meisje is maakt Anneleen juweeltjes voor zichzelf, familie en vrienden. Toen er meer en meer vraag was naar haar handgemaakte oorbellen, besloot ze tijdens haar studies TEW aan de Universiteit van Gent om haar passie met een groter publiek te delen met het merk Petit Bonbon dat ze oprichtte in 2012.
Sinds 2020 wordt Petit Bonbon ook verkocht via enkele verkooppunten en in de zomer van 2020 waren de handgemaakte oorbellen ook deel van de "Ik koop Belgisch" pop-up van winkelketen Juttu. Tijdens de maanden november en december koop je Petit Bonbon ook bij pop-up concept store "A Better Blend" die opgericht werd door Anouk Taeymans en Sophie Peelman. A better blend is de ultieme one-stop-shop voor wie vrienden en familie graag verrast met originele Belgische kerstcadeaus
Naast vaste collecties, maakt ze ook juwelen op maat. Volgens Anneleen valt of staat je outfit met de juiste oorbellen. Tijdens de lente- en zomermaanden werkt Anneleen heel vaak voor bruidjes. Petit Bonbon heeft een vaste bruidscollectie, maar je kan hier dus ook perfect terecht voor een juweel op maat.
Nog op zoek naar het perfecte paar oorbellen? Maak een afspraak voor een juweel op maat.