Welke oorbellen passen het best bij kort of opgestoken haar?

Ronde oorbellen

Ben je eerder geneigd om kleine ronde of ovale oorbellen te kiezen, hou dan zeker ook rekening met jouw type gezicht (bekijk zeker even onze blog: ‘Welke oorbellen passen bij jouw gezicht?’). Over het algemeen zijn korte, ronde oorbellen zeker een aanrader voor iemand met kort haar. De oorbellen vallen goed op en toch zijn ze niet ‘over-the-top’. Wedden dat je er complimentjes over krijgt?

kleine ovale oorbellen

Oorknopjes

Oorknopjes bij kort haar zijn iets klassieker, maar er is dan ook een goede reden waarom ze zo genoemd worden. Met mooie oorknopjes kan je niets misdoen en toch geeft het jou die unieke vrouwelijke look. Perfect match dus!

Oorbellen met parels

Kies je voor oorbellen met parels, dan kies je alvast voor een iets chiquere uitstraling. Zoals je kan zien, kan je met heel wat zaken rekening houden. De gelegenheid, je type gezicht, je haar, maar onthoud vooral dat het allerbelangrijkste is dat jij er jou goed bij voelt.

kleine oorbellen met parels

Statement oorbellen voor kort haar

Mag het wat gewaagder, ga dan gerust voor statement oorbellen. Dit betekent niet altijd groot en bombastisch. Kleinere ronde oorbellen in een flashy kleurtje kunnen hier bijvoorbeeld de juiste keuze zijn.

kleine ronde oorbellen

Shop nu de oorbellen die best bij jou passen.

Twijfel je nog? Contacteer ons gerust voor extra advies via de contactpagina of via instagram

 

SHOP NU

Laat een reactie achter

Alle reacties worden bekeken voordat ze worden gepubliceerd