Lichte handgemaakte statement oorbellen van Petit Bonbon

Lichte oorbellen

Bij het creëren van een nieuwe Petit Bonbon collectie wordt er altijd rekening gehouden met de keuze van het materiaal. Persoonlijk kiezen we steeds voor lichte materialen zoals bijvoorbeeld zeer lichte kunsthars of lichte vergulde/ verzilverde plaatjes. Er is niets frustrerender dan in het midden van je dag je oorbellen te moeten uitdoen omdat ze te veel pijn doen. Door juiste en kwalitatieve materialen te kiezen, vermijden we deze problemen.

Grote en lange lichte oorbellen

Ook grote of lange oorbellen hoeven niet persé veel te wegen. Vaak wordt gedacht dat de grootte van de oorbellen of de lengte ervan het belangrijkste is, maar uiteindelijk klopt dit maar gedeeltelijk. Uiteraard klopt het dat hoe groter de oorbel is, hoe meer materiaal er gebruikt wordt en dus hoe meer de oorbel weegt. Maar, het allerbelangrijkste is, zoals hierboven al aangehaald, de keuze van het materiaal. Zeker voor de grotere, langere oorbellen maken we nooit gebruik van te veel materiaal of te zwaar materiaal.

Hoe kies ik lichte statement oorbellen?

Hoe weet je nu welke oorbellen licht zijn en welke niet? Persoonlijk vermelden we bij alle oorbellen op de webshop steeds het gewicht bij de productspecificaties. Zo kan je eventueel vergelijken met andere oorbellen die je thuis hebt. En o ja, en mocht je nog twijfels hebben, dan kunnen onze lieve klantjes misschien vertellen hoe zij onze oorbellen ervaren:

lichte oorbellen
lichte statement oorbellen

Laat een reactie achter

Alle reacties worden bekeken voordat ze worden gepubliceerd